Πόρτες & παράθυρα

Η ΑLUMIL διαθέτει τα ιδανικά συστήματα για τις πόρτες και τα παράθυρα του σπιτιού σας. To ευρύτατο προϊοντικό μας χαρτοφυλάκιο, με πολλαπλές λύσεις για ανοιγόμενα, συρόμενα ή πτυσσόμενα παράθυρα & πόρτες, ενσωματώνει όλη την τεχνογνωσία του τμήματος Έρευνας & Ανάπτυξης της εταιρείας και χαρακτηρίζεται από προϊόντα κορυφαίας αισθητικής και άριστης λειτουργικότητας. Έχοντας πάντα ως στόχο την μέγιστη ποιότητα, τα παράθυρα και οι πόρτες αλουμινίου υψηλής ενεργειακής απόδοσης της ALUMIL αποτελούν την πρώτη επιλογή είτε για νέες κατασκευές, είτε για έργα ανακαίνισης στα οποία ο συμβιβασμός δεν αποτελεί επιλογή.
 

S650 e-MOTION

Ηλεκτρικό συρόμενο θερμομονωτικό σύστημα minimal αισθητικής, καλύπτει μεγάλα ανοίγματα με ελάχιστα εμφανή πλαίσια αλουμινίου και μέγιστη ευκολία χρήσης.

Minimal συρόμενο θερμομονωτικό σύστημα, ιδανικό για κάλυψη πολύ μεγάλων ανοιγμάτων, ενισχύοντας το φυσικό φωτισμό χάρη στα ελάχιστα εμφανή πλαίσια αλουμινίου.

S77

Ανοιγόμενο θερμομονωτικό σύστημα υψηλής αισθητικής, ιδανικό για στιβαρές κατασκευές αυστηρών προδιαγραφών με υψηλά επίπεδα ασφάλειας.
 

Θερμομονωτικό σύστημα πτυσσόμενων φύλλων (φυσούνα) με ελάχιστο εμφανές αλουμίνιο, ασυναγώνιστες επιδόσεις και δυνατότητα για πολύ μεγάλα ανοίγματα.

Ανυψούμενο συρόμενο σύστημα για κάλυψη πολύ μεγάλων ανοιγμάτων, με εντυπωσιακά χαρακτηριστικά, όπως υψηλές αποδόσεις, ασφάλεια και αισθητική.

Minimal σχεδιασμού συρόμενο θερμομονωτικό σύστημα υψηλών επιδόσεων, ιδανική λύση για σύγχρονες κατοικίες με έμφαση στο φυσικό φωτισμό.

S91

Ανοιγόμενο θερμομονωτικό σύστημα ιδανικό για κατασκευή παθητικών κτιρίων, με εντυπωσιακές επιδόσεις σε θερμομόνωση και υψηλό επίπεδο ασφάλειας.

Θερμομονωτικό ανοιγοανακλινόμενο σύστημα κατάλληλο για περιοχές με θερμότερο κλίμα και ιδανικό για αντικαταστάσεις, προσφέρει υψηλή ασφάλεια και λειτουργικότητα.

S67

Θερμομονωτικό ανοιγοανακλινόμενο σύστημα, συνδυάζει υψηλή θερμομόνωση και επιδόσεις με κατασκευαστική ευελιξία και εξαιρετικό σχεδιασμό.

Ανυψούμενο συρόμενο και απλό συρόμενο θερμομονωτικό σύστημα, διακρίνεται για την ευελιξία στην κατασκευή του και για τη δυνατότητα κάλυψης μεγάλων ανοιγμάτων.

Μοντέρνο και ευέλικτο θερμομονωτικό συρόμενο σύστημα, με ίσιες γραμμές σχεδίασης, ιδανικό για λύσεις αντικατάστασης και ανακαίνισης, χάρη στην ευκολία κατασκευής του.

Το COMFORT M9200 είναι ένα συρόμενο σύστημα για μη θερμομονωτικά κουφώματα με καμπύλη εξωτερική εμφάνιση. 

Οικονομικό μη-θερμομονωτικό ανοιγοανακλινόμενο σύστημα, αποτελεί τη μικρότερη και ελαφρύτερη σειρά, δίχως να υστερεί σε επιδόσεις και κατασκευαστικές επιλογές.
 

Μη-θερμομονωτικό συρόμενο σύστημα με κομψές γραμμές σχεδίασης,  χαρίζοντας υψηλές επιδόσεις ιδιαίτερα σε περιοχές με θερμότερα κλίματα.